10 Replies to “KLM Open 2011 Pro-Am Rory McIlroy”

  1. Watching Rory makes me want to pick up my golf clubs and practice and then I realise, I won’t ever be that good!

  2. Onwijs cool filmpje! Helemaal de sfeer van KLM Open, met als bonus de m.i. de beste speler van de wereld. No offense, Luke ;o)

  3. @JoostvLeijenhorst Thanks man, ik heb ook Rory een beetje gevolgd, ik had kaartjes voor het BMW paviljoen @ hole 15, sowieso was het lekker weer, heb erg genoten 🙂 ik heb in 2009 zelf op het KLM open meegedaan, toen bij het NK Longdriven 🙂

  4. Dank je wel, nee je hoeft geen kaartje to kopen om te komen kijken bij de Pro-Am! Als je met de Pro’s wil spelen dan moet je wel worden uitgenodigd of flink je portemonnee trekken. Maar als je alleen wil komen kijken, dan is het gratis en kan je gewoon naar binnen lopen. En dat ga ik volgend jaar zeker weer doen. Veel plezier vandaag!

  5. cool filmpje man, vraagje als je bij de Pro-Am wilt kijken, moet je dan een kaartje kopen of moet je worden uitgenodigd? hoe moet ik dat zien. please tell me 😉 ik ben er morgen (zaterdag) gelukkig wordt het prachtig weer 🙂

Comments are closed.